English Menu

Fact based marketing & funding

U wilt met u bedrijf groeien. Na jarenlang hard werken is er een eerste groep klanten met een steeds stabielere omzet. Hoe kunt u kennis over uw klanten gebruiken om meer klanten te werven of om nieuwe proposities te ontwikkelen. Waar vindt u groeifinanciering?

Acceleration en haar partners hebben de concrete oplossingen, van market en data intelligence tot en met funding. We weten hoe het werkt, want het lukte ons ook met bedrijven die we zelf opkweekten. We maken graag een afspraak !

Onze cases Over funding Dien aanvraag in

Een greep uit onze cases

Bekijk alle cases
 • Duurzame woningen

  MBC BV ontwikkelt en realiseert woningen met een unieke industriele bouwmethode, resulterend in een korte doorlooptijd van een project van 4 tot 6 weken, flexibiliteit in oppervlakten, nul op de meter en gebruik van duurzame materialen volgens de eisen van The Natural Step.

  Bekijk case
  Duurzame woningen
 • Hopperpoint in de hotelmarkt

  De hotelmarkt is in beweging. Hotels zien zich veel vaker als mobility hub, dan alleen als slaapplek. Kijk maar eens bij Van der Valk Eindhoven: In het restaurant is iedereen (tijdelijk) aan het werk en de parkeerplaats staat vol met laadpalen van Tesla.

  Bekijk case
  Hopperpoint in de hotelmarkt