English Menu
Terug
Case

Urban Wheelz Cargo

Met steun van enkele financierders ontwikkelde WeMobile in 2022 een nieuwe generatie electric cargo bikes.

Urban Wheelz Cargo

Stedelijk verkeer gaat de komende jaren sterk veranderen. Onder invloed van gezondheidswinst, klimaatakkoorden en inspanningen om de luchtkwaliteit van steden te verbeteren, zullen veel voertuigen uit de binnensteden geweerd worden. Dieselbussen voor vervoer van goederen zullen vervangen worden door city hubs en elektrische voertuigen. De huidige scooters zullen verboden worden, hetgeen ruimte maakt voor elektrische fietsen en elektrische scooters. Gemeenten zullen hun parkeernormen in binnensteden aanpassen, om de voetganger en fietser meer ruimte te geven. Werkgevers zullen overgaan tot mobiliteitsbudgetten, waarbij ze te parkeren auto's gaan beprijzen en woon-werkverkeer gaan belonen.

Klant

Wereldwijd fietsen

De missie van WeMobile is kortweg "de hele wereld op de fiets". Nederlanders denken dat de hele wereld de fiets al kent, maar dat geldt eigenlijk alleen voor de Nederlanders, de Denen en de Chinezen. De fiets heeft de toekomst. Vanwege het uit de gratie raken van het openbaar vervoer. Maar ook vanuit het streven van overheden om hun binnensteden gezond en bereikbaar te houden.

Wereldwijd fietsen
Marktkans

Europa in !

In 2020en 2022 realiseerdeWeMobile Holding BV, de moeder van Urban Wheelz Cargo, een financieringsronde om een nieuwe designlijn te introduceren voor de consumentenmarkt.

Een scale-up funden?

Stuur ons je teaser !

Dien nu je aanvraag in