English Menu

Team

Business development is een specifiek vak. Onderstaande mensen werken mee aan het beoordelen en uitwerken van cases. En we werken intensief samen met specialisten. Met MarketResponse op het gebied van market en data intelligence. Met De Breed & Partners in het vinden van de ideale financieringsmix en met Power-S op het gebied van praktische marketing, communicatie en web development.

Ons team

 • Marcel Clerx

  Marcel Clerx Founder en Accelerator

  "Ik word gedreven door innovatie. Door telkens nieuwe oplossingen die relevant zijn voor elementaire behoeften van mensen, naar de markt te brengen. Over hoe ze zichzelf vervoeren, voor zichzelf zorgen, hoe ze wonen..."

  E-mail LinkedIn
 • Yves Wintraecken

  Yves Wintraecken Ondernemer / Mentor

  "Ik word gedreven door disruptieve innovatie. Of het nu een nieuw business model in de markt is, of de impact van een quantum leap in kosten van technologie oplossingen, het zoeken naar een optimale bedrijfsstructuur met partner/complementor landscha

  E-mail LinkedIn

Onze partners

 • De Breed & Partners

  Al jaren een vertrouwde partner op het gebied van het vinden van de ideale financieringsmix met een belangrijke focus op innovatiesubsidies

  Website
 • MarketResponse

  Specialisten op het gebied van market en data intelligence, met eigen data op het gebied van gedrag van consumenten in Nederland, met propositie-ontwikkeling, marketing interims en consultants.

  Website
 • Power-S

  Hands-on advies en executie op het gebied van (online) marketing, communicatie en webdevelopment.

  Website